Triple A.A.A. ZorgWie zijn wij?

Triple A.A.A. Zorg is een jonge organisatie die inzetbaar is in meerdere gemeenten in de regio West-Brabant en gemeente Tholen. Wij staan voor ambulante zorg, gericht op de (moeilijk bereikbare) volwassen doelgroep om het welzijn van het individu en het herstel binnen hun omgeving te ondersteunen. 


Wat onderscheidt ons?
Triple A.A.A. Zorg is een organisatie met een team dat ruime ervaring heeft opgedaan in het welzijnswerk, maatschappelijk werk, bemoeizorgwerk en in de geestelijke gezondheidssector. In het team van Triple A.A.A. Zorg heerst veel culturele diversiteit. Zo zijn onze medewerkers meerdere talen machtig, wat ten goede komt in de ondersteuning van de hulpvrager en ketenpartner. Wij respecteren en betrekken iemands overtuiging of zingeving in het herstel en het vergroten van de zelfredzaamheid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onze kernwaarden

verbindend

Verbindend

Het werkelijke contact met de ander. Je gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Verbinding gaat ook over wederkerigheid. Elkaar steunen en helpen. Wij geloven dat groei en ontwikkeling pas echt mogelijk is als je dat in verbinding kunt doen.

bevlogen 2

Bevlogen

Ons team bestaat uit mensen die worden ‘aangezet’ vanuit het hart. Wij handelen op unieke en eigen wijze vanuit enthousiasme, betrokkenheid en passie.

trust

Vertrouwen

Vaak komen we bij een belangrijk moment in iemands leven in beeld. Op dat moment wordt ons een stukje vertrouwen geschonken. Dat vertrouwen moeten we verdienen, maar ook koesteren. Vertrouwen is belangrijk in relatie met anderen. Het gaat over betrouwbaar en integer zijn. Dit maken wij zichtbaar in ons handelen door transparant en open te zijn en op een respectvolle manier met elkaar om te gaan.

culturele diversiteit

Eigenheid

Samen anders zijn: authentiek, uniek en bijzonder. Kunnen zijn wie je bent, dat vinden wij belangrijk. Wij respecteren en waarderen ieders unieke identiteit en diversiteit.